OM KATRINE NYLAND SØRENSEN

Foto: Sif Meincke

Sørensen Stories er hjem for de inspirerende, de relevante, de finurlige og de tankevækkende historier.


Lige siden jeg som 14-årig trådte ind ad døren på Radio Holbæk i 1985, har jeg levet af at formidle og fortælle gode historier i forskellige formater. Både som radiovært, podcastproducent, avisredaktør, skribent, foredragsholder, konferencier og underviser.I januar 1992 blev jeg headhuntet til DR P3, hvor jeg op gennem 90'erne var vært og redaktør på en lang række primært musikjournalistiske programmer som Maskinen, Rockland og Popshop.


Fra omkring 2000 slog jeg primært mine radiofoniske folder på P2 og P1 som vært på bl.a. P1 Morgen og Kulturkontoret. I samme periode producerede jeg også dokumentar- og temaudsendelser og radiomontager.


I 2003-2004 havde jeg dog en kort lille pause, mens jeg var kulturredaktør på Dagbladet Information.


Jeg er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet suppleret med studieophold i England og Nordirland.


I 2014 var det tid til at prøve noget helt nyt! I to år var jeg ansvarlig for at udvikle Musicon bydelen i Roskilde fra betonvarefabrik til nyt knudepunkt for kultur, kreative erhverv og boliger.


I 2016 tog jeg det store spring og blev selvstændig med Nyland Kommunikation. Nyland Kommunikation tager lige nu en god og velfortjent pause væk fra PR og kommunikation. I stedet koncentrerer mig nu om at formidle og fortælle gode historier i flere forskellige formater. Fordelen ved at have flere efternavne er, at det har været forholdsvis let at finde navnet til en ny hjemmeside. 


Hvis du har brug for hjælp, inspiration eller gode ideer til at udfolde vigtige historier i ord og lyd, er du altid mere end velkommen til at kontakte mig.